Antena Căutare

Eliza şi Cosmin Natanticu, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! sezonul 18. „Nu există plăcere mai mare decât să fac asta!”

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o multime de surprize şi, totodată, o mulţime de provocări pentru cele opt cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol.

Eliza şi Cosmin Natanticu, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! sezonul 18. „Nu există plăcere mai mare decât să fac asta!” Galerie
Eliza şi Cosmin Natanticu, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! „Nu există plăcere mai mare decât să fac eu asta!” | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Transformări majore, surprize majore, dar şi temeri majore sunt doar câteva dintre ingredientele noului sezon al show-ului care a ajuns deja la majorat.

Eliza şi Cosmin Natanticu pornesc în spectaculosul joc al transformărilor la Te cunosc de Undeva! sezonul 18

Eliza şi Cosmin Natanticu pornesc în spectaculosul joc al transformărilor puşi pe şotii, dar şi cu multe temeri legate de provocările pe care li le-a pregătit ruleta.

Sunt absolut convinsă că ne vom distra foarte tare, că o să leşin de râs cu soţul meu, mai ales când va veni şi primul travesti, când va trebui să se epileze...nu există plăcere mai mare decât să îl epilez eu!”, a glumit Eliza, în vreme ce Cosmin a completat: „Eu cred că o să fiu mai exigent cu ea, pentru că eu sunt competitiv.

Teama mea cea mai mare e de creionul dermatograf, nu suport să te apropii de mine, trebuie să mă lege de scaun dacă se apropie cu dermatograful de mine. Plus faptul că eu nu am răbdare, în general, mă cunosc şi ştiu care sunt punctele mele slabe”.

Citește și: Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY, din 10 septembrie

Iar dacă Eliza îşi doreşte de la ruletă personaje cu voci puternice, Cosmin are cu totul alte aşteptări: „Dacă aş putea, aş vrea să primesc doar personaje din showbizz care nu prea cântă, că slavă Domnului are Ruli de unde alege:))! Chiar mi-e frică să nu câştig acest sezon, pentru că după mi-o iau în cap şi chiar cred că ştiu să cânt, lucru pe care îl face foarte bine soţia mea. Pentru că sunt conştient că vocea în acest cuplu este Lizi, iar eu sunt un accesoriu de lux!”, a mai completat Cosmin, care a şi dezvăluit că cel mai greu până acum i s-a părut să renunţe la barba pe care o poartă de foarte multă vreme.

Ce provocări le-a pregătit ruleta Elizei şi lui Cosmin, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, începând din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Când va avea premiera sezonul 18 din „Te cunosc de undeva!”. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1 și exclusiv online în AntenaPLAY. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x