Căutare Live

Imagini exclusive de la băiţa fetiţei Andreei Bălan! Ce a pus nașa Monica Davidescu în cădița

A doua zi după „Nuntă şi botez în Paradis”, a avut loc băiţa Clarei Maria! Monica Davidescu „a făcut legea”, aşa cum spune tradiţia: cea care îmbăiază copilul trebuie să fie naşa! Andreea Bălan a privit totul cu emoţii în suflet. 

A doua zi după „Nuntă şi botez în Paradis”, a avut loc băiţa Clarei Maria! Monica Davidescu „a făcut legea”, aşa cum spune tradiţia: cea care îmbăiază copilul trebuie să fie naşa! Andreea Bălan a privit totul cu emoţii în suflet.

Imagini senzaționale la „Răi Da Buni”! Nașa Monica Davidescu a deținut controlul total atunci când a venit vorba despre prima băiță a micuței Clara Maria, fiica cea mică a Andreei Bălan.

„Eu am crescut la sat, iar acolo sunt mereu ținute tradițiile. Eu cred în ursitori. La mine acasă, ursitorile se pun din ziua în care copilul vine de la maternitate, cu masă, cu deschiderea geamului...Se pune masa, pentru nași, în general, faci bucate alese și pui foarte multe farfurii, mai multe decât invitații”, a explicat Monica Davidescu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Imagini în premieră de la nunta toamnei! Andreea Bălan, în lacrimi la propria nuntă! Nu a mai rezistat şi a cedat emoţii... Moment emoţionant cu Andreea Bălan şi bunica ei, imediat după nuntă: „E mamaia mea care m-a crescut!”...
Ultimele știri