Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Imagini în premieră de la nunta toamnei! Andreea Bălan, în lacrimi la propria nuntă! Nu a mai rezistat şi a cedat emoţiilor!

 
+4 click pentru
galerie

Ceremonia religioasă a cu adevărat emoţionantă, mai ales că Andreea a avut ochii în lacrimi încă de la început, deoarece bunica ei i-a fost alături în cel mai important moment din viaţa ei. Iar emoţiile au continuat, atât pentru Andreea, cât şi pentru alesul inimii ei, George.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Printul a venit si a spus ca nu mai pleaca niciodata ❤️ #nuntasibotezinparadis #wedding

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Cântăreaţa a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul cremoniei, lacrimi de fericire pentru că s-a cununat în faţa lui Dumnezeu cu cel căruia i-a dăruit două fetiţe minunate.

La ieșirea din Biserică, mirii au fost întâmpinați de alaiul de invitați care i-au acoperit de confetti multicolore. Aplauzele și felicitările nu au întărziat să apară, iar apoi s-au dus la restaurant, unde a început petrecerea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Încă de la intrarea în restaurant, nașa Monica Davidescu a rupt turta pentru ca mirii să aibă parte de sănătate și de belșug. 

Dansul mirilor nu avea cum să nu fie unul spectaculos, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Mai mult decât atât, și micuța Ella a dansat împreună cu Andreea și cu George, iar imaginile sunt cu adevărat impresionante. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rochia de mireasa, este cea mai importanta rochie din viata unei femei, trezeste cele mai intense emotii si desi purtata doar odata, face cat toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasa spune povestea noastra in versurile scrise pe ea, in cuvintele aruncate din loc in loc, cuvinte care au patruns adanc in inima. Este brodata manual cu multa iubire si cand o port, ma duce in lumea basmului si ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume. Simt ca plutesc si parca timpul sta in loc, iar noi doi suntem un print si o printesa. @otiliabrailoiu nu face rochii, face povesti, povesti de iubire care arata ca niste rochii de mireasa. #IngerPazitor #NuntaSiBotezInParadis #maine #weddingdress #wedding #otiliabrailoiu #iubire

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI