Antena Căutare

Lidia Buble a dat hainele jos: "Sper să nu mă vadă tata așa la televizor. Vă rog eu, tăiați-i cablul!”

Rol dificil sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, pentru Lidia Buble, când va trebui să o imite pe Britney Spears, cu piesa „Slumber Party”.

Rol dificil sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, pentru Lidia Buble, când va trebui să o imite pe Britney Spears, cu piesa „Slumber Party”.

Știi la ce mă gândesc? Că o să mă vadă tata la televizor, cu personajul ăsta! Vă rog eu, tăiați-i cablul...”, spune Lidia, care va trebui să execute o coregrafie provocatoare, alături de baletul emisiunii, condus de Furnica.

Transformarea de sâmbăta aceasta i-a dat bătăi de cap Lidiei și i-a făcut nopțile albe. “E super greu. N-am dormit nopțile din cauza personajului ăsta. Vorbesc serios. M-a stresat rău de tot!”, mai spune aceasta.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformarea Lidiei Buble în Britney Spears, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Gică Petrescu, Britney Spears, Prince, Andrea Bocelli și Julio Iglesias, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”... Început în forţă! Milli Vanilli au revenit la "Te cunosc de undeva!". Alin şi Pepe, show de zile mari: "O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x