Antena Căutare

Modificare de regulament la Te cunosc de undeva! Pepe: „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent!”

Reguli noi în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, show ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ajuns deja la majorat, transforming show-ul îşi va surprinde noua serie de de artişti #NăscuţiPentruSpectacol cu încă o premieră – la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Ajuns deja la majorat, transforming show-ul îşi va surprinde noua serie de de artişti #NăscuţiPentruSpectacol cu încă o premieră – la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Antena 1

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente. „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent. Îţi dai seama că asta implică un timp mult mai scurt de pregătire, deci un dezavantaj major!”, a mărturisit coprezentatorul transforming show-ului de la Antena 1, Pepe.

Citește și: Eliza şi Cosmin Natanticu, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! sezonul 18. „Nu există plăcere mai mare decât să fac asta!”

Cum vor reacţiona concurenţii la auzul acestei veşti şi cine vor fi primii care vor avea parte de „tratamentul” preferenţial al ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1 și exclusiv online în AntenaPLAY.

Citește și: Premieră la Te cunosc de undeva!: un bonus de 100 de puncte va putea schimba soarta întregului concurs

8 cupluri de vedete au spus „DA” transformărilor în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Premieră la Te cunosc de undeva!: un bonus de 100 de puncte va putea schimba soarta întregului concurs... Emilian şi Wrs, puşi în dificultate încă din prima gală Te cunosc de undeva: „Nu am mai mâncat nimic toată ziua!”...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x