Antena Căutare

O să fie nebunie pe scena show-ului "Te cunosc de undeva"! Florin Ristei: “Mi s-a făcut rău după ce am stat 20 de minute cu capul în jos”

Florin Ristei se va transforma în Pink și va cânta suspendat deasupra scenei, agățat cu niște frânghii, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.


Florin Ristei se va transforma în Pink și va cânta suspendat deasupra scenei, agățat cu niște frânghii, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.


“Este extraordinar de greu și de riscant să cânți în forță, cu capul în jos”, a apreciat Ozana Barabancea, de la masa juriului. De altfel, lui Ristei i s-a făcut rău cu o zi în urmă, la repetiții, din cauza pozițiilor incomode și solicitante în care a trebuit să cânte. “Mi s-a făcut rău, după ce am stat 20 de minute cu capul în jos. Mi-a venit tot sângele în cap, mi s-au înroșit ochii… Nici nu știu cum am ajuns acasă, în ziua aceea. M-am culcat imediat și am dormit buștean vreo două ore”, povestește Florin. De asemenea, la filmări, hamurile care-l țineau suspendat i-au rănit pielea, iar materialul bluzei i-a plesnit, în zona spatelui.


Cum va reuși Florin Ristei să ducă la bun sfârșit acest moment artistic, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

SENZAŢIONAL: Jorge știe să tranșeze... o vacă... Galerie FOTO: Concurenţii show-ului "Te cunosc de undeva" s-au distrat la o petrecere de zile mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x