Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Record de puncte! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au strâns cel mai mare punctaj și au câștigat a 13-a ediție a sezonului XIV Te cunosc de undeva!

Billy Ray Cyrus și Lil Nas X i-au ajutat pe Șerban Copoț și Cezar Ouatu să câştige cea de-a 13-a ediție a sezonului XIV "Te cunosc de undeva!".

Record de puncte! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au strâns cel mai mare punctaj și au câștigat a 13-a ediție a sezonului XIV Te cunosc de undeva!

Transformarea incredibilă a lui Cezar Ouatu și Șerban Copoț le-a adus celor doi premiul cel mare și suma de 1.000 de euro, bani pe care îi vor dauna pentru o cauză specială.

Inițial pentru primu Sorana, însă, pe ultima sută de metri, aceasta le-a oferit cele cinci puncte lui Cezar Ouatu și Șerban Copoț.

„Donăm 1.000 de euro doamnei Mariana Radu din București, o mamă care a renunțat la serviciu pentru a-l ajuta pe băiețelul ei de doar șașe ani. Cei doi locuiesc într-o garsonieră cu baie comună și au mare nevoie de bani, atât pentru terapie copilului, cât și pentru traiul de zi cu zi. Cazul lor este susținut de fundația Mereu Aproape” , au explicat cei doi câștigători ai galei.

Vezi momentul aici:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube