Antena Căutare

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au câștigat a opta ediție a sezonului XIV Te cunosc de undeva!

A opta ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!” a fost una cu totul și cu totul inedită, însă norocul a fost, de această dată, de partea lui Șerban Copoț și a lui Cezar Ouatu, aceștia fiind marii câștigători ai serii.

Transformările aceste ediții au fost, fără doar și poate, spectaculoase și emoționante. Sorana Darclee Mohamad le-a amintit tuturor de diafana Anda Călugăreanu și sensibilul ei cântec “Micul prinț”, în timp ce Diana Matei a imitat-o perfect pe senzuala franțuzoaică Patricia Kaas, iar Grigore Gherman l-a adus pe scena de la Antena 1 pe solistul trupei Carla’s Dreams.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut, de asemenea, un super show marca Vali Vijelie și Adrian Minune, iar frații Alex și Monica Anghel au cântat în travesti transformați în membrii trupei Captain Jack. De cealaltă parte, Bella Santiago a imitat-o perfect pe Ariana Grande, în vreme ce Ada și Cornel Palade au cântat celebra piesă latino “Santo Santo”, precum cubaneza Gloria Estefan și brazilianul Alexandre Pires.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu i-au adus pe scenă de la ”Te cunosc de undeva!” pe Luciano Pavarotti & Eros Ramazzotti: ”Vă mulțumesc pentru acest moment!”

”Se bastasse una canzone”, însă, interpretat de Șerban Copoț și Cezar Ouatu, care s-au transformat în Eros Ramazzotti și nemuritorul Luciano Pavarotti, a fost piesa care i-a cucerit pe toți, ei fiind câștigătorii acestei ediții.

Un munte de senzualitate și talent! Bella Santiago a cântat piesa ”7 Rings” a Arianei Grande și a fost uluitoare:”Ești f... Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x