Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Connect-R și Shift au devenit Daddy Yankee. Cum sună ”Con Calma” în interpretarea lor

Connect-R și Shift s-au transformat în Daddy Yankee în prima ediție a sezonului 18 Te cunosc de Undeva!. Iată cum au intrat cei doi în pielea personajului. Au trebuit să interpreteze ”Con Calma”.

connect r si shift la te cunosc de undeva in prima gala din sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift s-au transformat în Daddy Yankee în prima ediție a sezonului 18 Te cunosc de Undeva!. Iată cum s-au descurcat cei doi în pielea personajului. Au trebuit să interpreteze ”Con Calma”. | Antena 1

”E mănușă, ești nebun?! Nici dacă... wow. E cam bine, să ne iertați. O să vedeți voi cu cine stați de vorbă, de fapt”, a zis Connect-R când Ruli le-a ales personajul.

Entuziasmul nu a durat mult: ”Am ajuns la Crina, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba. Nu am mai înțeles nimic, tonalitate, patru foi de versuri în spaniolă.”

Connect-R și Shift l-au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezon 18 pe Daddy Yankee. Cum a arătat momentul

A durat ceva până cei doi concurenți s-au pus la punct cu versurile piesei. Spaniola le-a dat bătăi de cap și la repetiții, Connect-R și Shift au decis să folosească și cuvinte în română pentru a nu pierde timpul.

”Ce, am improvizat noi?! Vi se pare, aa, că un cuvânt... dar noi spunem acolo. Nu m-ați auzit că vorbesc în spaniolă?!”, a glumit Connect-R la testimonial.

Și, de parcă nu era suficient, perechea a fost nevoită să lucreze și la coregrafie. Iată ce au spus jurații despre momentul lor.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022

Andreea Bălan: ”Ați fost foarte bine, dragii mei. Câtă energie, sunt convinsă că ați trecut sticla. Mi-a părut comunicarea voastră. Relu a avut mai multă energie.”

Ozana Barabancea: ”Shift, ești atât de carismatic și fermecător. Mi-ai stârnit interesul. Vă stă foarte bine împreună. Îl descopăr pe Shift și îmi place ce văd, ce aud”.

Aurelian Temișan: ”Shift, mie îmi place foarte mult de tine ca om, ca așezare artistică. De Connect-R nu mai zic.”

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au tranformat în Conchita Wurst. Deghizarea le-a pus probleme... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Johny Romano și Rona Hartner au făcut show cu piesa Valerie a lui Amy Winehouse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x