Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Connect-R și Shift au devenit Daddy Yankee. Cum sună ”Con Calma” în interpretarea lor

Connect-R și Shift s-au transformat în Daddy Yankee în prima ediție a sezonului 18 Te cunosc de Undeva!. Iată cum au intrat cei doi în pielea personajului. Au trebuit să interpreteze ”Con Calma”.

connect r si shift la te cunosc de undeva in prima gala din sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift s-au transformat în Daddy Yankee în prima ediție a sezonului 18 Te cunosc de Undeva!. Iată cum s-au descurcat cei doi în pielea personajului. Au trebuit să interpreteze ”Con Calma”. | Antena 1

”E mănușă, ești nebun?! Nici dacă... wow. E cam bine, să ne iertați. O să vedeți voi cu cine stați de vorbă, de fapt”, a zis Connect-R când Ruli le-a ales personajul.

Entuziasmul nu a durat mult: ”Am ajuns la Crina, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba. Nu am mai înțeles nimic, tonalitate, patru foi de versuri în spaniolă.”

Connect-R și Shift l-au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezon 18 pe Daddy Yankee. Cum a arătat momentul

A durat ceva până cei doi concurenți s-au pus la punct cu versurile piesei. Spaniola le-a dat bătăi de cap și la repetiții, Connect-R și Shift au decis să folosească și cuvinte în română pentru a nu pierde timpul.

”Ce, am improvizat noi?! Vi se pare, aa, că un cuvânt... dar noi spunem acolo. Nu m-ați auzit că vorbesc în spaniolă?!”, a glumit Connect-R la testimonial.

Și, de parcă nu era suficient, perechea a fost nevoită să lucreze și la coregrafie. Iată ce au spus jurații despre momentul lor.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022

Andreea Bălan: ”Ați fost foarte bine, dragii mei. Câtă energie, sunt convinsă că ați trecut sticla. Mi-a părut comunicarea voastră. Relu a avut mai multă energie.”

Ozana Barabancea: ”Shift, ești atât de carismatic și fermecător. Mi-ai stârnit interesul. Vă stă foarte bine împreună. Îl descopăr pe Shift și îmi place ce văd, ce aud”.

Aurelian Temișan: ”Shift, mie îmi place foarte mult de tine ca om, ca așezare artistică. De Connect-R nu mai zic.”

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au tranformat în Conchita Wurst. Deghizarea le-a pus probleme... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Johny Romano și Rona Hartner au făcut show cu piesa Valerie a lui Amy Winehouse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x