Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare uluitoare în Cardi B și J Balvin. „Parcă ne-au mințit”

Eliza și Cosmin Natanticu au umplut scena de viață și de culoare cu interpretarea piesei „I Like It”, a lui Cardi B și J Balvin.

eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu au umplut scena de viață și de culoare cu interpretarea piesei „I Like It”, a lui Cardi B și J Balvin. | Antena 1

În momentul în care au aflat piesa pe care o interprerează în această seară la Te cunosc de undeva! sezonul 18, părerile în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu au fost împărțite. În timp ce Eliza s-a bucurat că va intra în pielea lui Cardi B, soțul ei a fost chiar confuz la auzul piesei celebre care a cucerit topurile radiourilor din toată lumea.

Eliza și Cosmin Natanticu i-au interpretat magistral pe Cardi B și J Balvin la Te cunosc de undeva! sezonul 18

De când au păsit pe scenă, Eliza și Cosmin Natanticu i-au surprins pe toți cu transformarea lor în Cardi B și J Balvin, dar ce a urmat apoi i-a lăsat cu gura căscată.

Într-o ținută viu colorată și cu mișcările provocatoare, specifice personajului în care s-a transformat concurentua de la Te cunosc de undeva a uimit pe toată lumea. Însă momentul care a stârnit ropote de aplauze în sală a fost cel în care Cosmin Natanticu și-a făcut intrarea, interpretându-l pe J Balvin.

Deși se temea că nu va reuși să ducă la bun sfârșit versurile din cauza flow-ului, concurentul nu a avut nici cea mai mică problemă și în plus, a dansat alături de partenera lui de scenă și de viață.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Surărprinzător! Fantastic! Parcă ne-au mințit...au apărut așa pe glume, pe amuzament și au venit acum și au rupt scena în două. Eliza, ce atitudine!, a spus impresionată Andreea Bălan.

Eu sunt un tip pudic. Mi-a plăcut că ai făcut-o cu atâta elengață. Și în personaj, ai acoperit-o cu eleganță. Nu poate să fie decât un „chapeau” din partea mea ca și actorie. Vouă vă trebuie personaje grele”, a spus Cristi Iacob despre transformarea Elizei și a lui Cosmin Natanticu în Cardi B și J Balvin la Te cunosc de undeva!.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva Sezonul 18, 17 septembrie 2022. Emilian și WRS au făcut show total cu piesa „Mambo No. 5”... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în AMI și Grasu XXL - „Deja vu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x