Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Iulia Albu și Nea Marin au colindat platoul emisiunii cu „Deschide ușa, creștine!”

Iulia Albu și Nea Marin au surprins pe toată lumea cu prestația din acestă ediție specială de Crăciun de la Te cunosc de undeva!

iulia albu si nea marin la te cunosc de undeva editia speciala de craciun Galerie
Iulia Albu și Nea Marin au surprins pe toată lumea cu prestația din acestă ediție specială de Crăciun de la Te cunosc de undeva! | Antena 1

Într-o gală atât de specială și echipele au fost pe măsură! Pentru prima dată, Iulia Albu și Nea Marin au făcut pereche și au acceptat să aducă Tradițiile Românești pe scena Te cunosc de undeva, în gala difuzată pe 24 decembrie 2022.

Iulia Albu și Nea Mărin au cântat „Deschide ușa, creștine!” la Te cunosc de undeva! 24 decemrbie 2022

Iulia Albu și Nea Mărin au făcut o echipă de zile mari în gala Te cunosc de undeva din Ajunul Crăciunului. Pentru acest moment, fiecare a pus ceva din propria pasiune pe scena transforming show-ului.

Iulia Albu a surprins, din nou, cu rochia sa scurtă făcută din perle, iar Nea Mărin a adus dansurile populare tradiționale în schemă și au reușit o reinterpetare de zile mari pentru jocul caprei și al ursului.

Cei doi au cântat „Deschide ușa, creștine!” și i-au colindat pe cei de acasă alături de un cor de copii, punând în scenă un moment cu totul special. Cei prezenți nu și-au putut lua ochii de la ei și de la show-ul lor.

Jurizare Iulia Albu și Nea Mărin la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

„Nea Mărin simbolizează cultura dansului românesc, un exemplu de putere și mi se pare că ești veșnic tânăr, plin de energie, și la 100 de ani o să ai aceeași energie”, i-a spus Andreea Bălan celebrului coregraf

„Iulia, trebuie să ai curaj să vii pe teren la mine”, i-a mai spus jurata, „în glumă”, rivalei sale Iulia Albu.

„Mă bucur să văd un moment tradițional specific românesc la Te cunosc de undeva! cu ocazia Crăciunului”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion, transformare de senzație în Kurt Russell. Cum au cân... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare emoționantă în Michael Buble și Blake Shelton. Ce au c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x