Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

imagine cu ilona brezoianu și florin ristei transformați în christina aguilera Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 Galerie
Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat în Christina Aguilera Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 | Antena 1

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au pus în scenă un amestec dulce de elengață, senzualitate, ritm și voie bună cu trasformarea în Christina Aguilera. Câștigătoare a multor premii Grammy, artista americană a reprezentat o mare provocare pentru concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 și au dat tot ce au avut mai bun pentru a intra în pielea acesteia.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat în Christina Aguilera și au cântat „Candy Man” la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Deși părea că ruleta a fost partea Ilonei cu trasformarea în Christina Aguilera, actrița s-a temut încă de la început de acest personaj. Cu toate acestea, ea l-a avut aproape pe coechipierul ei care a susțint-o încă de la început.

Iar atunci când au intrat pe scenă, atât jurații cât și colegii de la canapea și toți cei din sală au rămas fără cuvinte. Îmbrăcat ca în videoclipul piese „Candy Man”, Florin Ristei a făcut furori. Artistul nu s-a dat în lături nici de la coregrafia complicată, iar prizele spectaculoase pe care le-a executat i-au uimit pe adversari.

Dansul în sincron nu a lipsit nici el și până la finalul momentului, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 au reușit să pună în scenă un show complet și complex.

Citește și: Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Cuza și Emi s-au transformat în Backstreet Boys și au cântat piesa „Everybody”

Jurizare Ilona Brezoianu și Florin Ristei la Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024

„Și Florin poate să facă prize și să cânte în același timp și să se schimbe și să facă giumbușlucuri și este de apreciat. Ilona, ai fost foarte senzuală, mirifică, te-ai sincronizat cu colegele, o reală surpriză”, a spus Andreea Bălan.

„Florin Ristei este unul dintre cântăreții aceia care poate să facă tsukahara în echer și poate să facă circ, dar totul cu măsură. Mi-ai plăcut foarte mult. Mi-ar fi plăcut pe partea Ilonei să fie o armonizare”, a adăugat și Ozana Barabancea.

„E o trasnformare fericită pentru care eu vă felicit”, a precizat și Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Paula și Romică, transformare inegalabilă în Maria Tănase și Andra. Cum au cântat

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velic... Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x