Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban!

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câștigătoare pe Anca Țurcașiu, cu o transformare in Liza Minnelli, a fost sâmbătă seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câștigătoare pe Anca Țurcașiu, cu o transformare in Liza Minnelli, a fost sâmbătă seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Asadar, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune la nivelul publicului de la orase si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.17) o audienta medie de 9 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 17 %.

Sambata seara, la "Te cunosc de undeva!", Liviu Teodorescu s-a transformat într-o artistă înaltă și grațioasă, Angela Similea, si a interpretat piesa

“Voi cânta pentru mileniul trei”, iar Feli Donose a fost Beyonce. Paula Chirilă, care a imitat-o pe Pixie Lott, a urcat pe scena îmbrăcată mai sumar ca niciodată într-o emisiune de televiziune, iar George a devenit pentru câteva ore canadianul The Weeknd.

Rareș Dragomir a oferit o mostră de muzică franțuzească plină de rafinament, transformat în inegalabilul Charles Aznavour, Nicoleta Nucă l-a readus pe scena show-ului pe nemuritorul Liviu Vasilică, Theo Rose a cântat în travesti precum... Adrian Daminescu, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au spus o poveste cu doi băieți și o scufiță, transformați în Mihai Trăistariu și Dorin Topală de la Valahia.

Cea mai buna transformare a serii a fost cea a Ancai Țurcașiu, care a imitat-o pe Liza Minnelli, cu hit-ul „New York, New York”.

Sursa: Kantar Media

Liza Minnelli de România a câștigat a doua ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”! Anca Țurcașiu a făcut show în ritm ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x