Antena Căutare

Te cunosc de undeva Sezonul 18, 17 septembrie 2022. Emilian și WRS au făcut show total cu piesa „Mambo No. 5”

În cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! Emilian și WRS au intrat în pielea celebrului Lou Bega și făcut un adevărat spectacol în platoul emisiunii cu piesa „Mambo No. 5”.

colaj foto emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
În cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! Emilian și WRS au intrat în pielea celebrului Lou Bega și făcut un adevărat spectacol în platoul emisiunii cu piesa „Mambo No. 5”. | Antena 1

Emilian și WRS i-au cucerit atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea în prima gală Te cunosc de undeva! sezonul 18 pe care au și câștigat-o. La finalul ediției, ruleta a decis pentru ei că se vor transforma într-un artist și mai energic, cu o piesă la fel de cunoscută, Lou Bega - „Mambo No.5”.

Emilian și WRS s-au transformat în Lou Bega la Te cunosc de undeva! și au făcut show total în platoul emisiunii

Concurenții de la Te cunosc de undeva s-au bucurat când au aflat în cine se vor transforma astăzi, însă repetițiile le-au dat ceva probleme de cap. În timp ce WRS, fost dansator, abia aștepta să ajungă în sala de dans, Emilian nu a fost la fel de încântat.

Cu toate acestea, în seara de 17 septembrie 2022, Emilia și WRS au reușit să pună în scenă un moment demn de aplauze, marca Lou Bega! Cei doi au făcut performanță și i-au ridicat la dans pe cei prezenți în platou.

„Bravo, băi. Nu știu ce faceți. Sunteți senzaționali! Voi chiar v-ați pus în minte să câștigați sezonul ăsta? După ce au venit săptămâna trecută și ne-au spart și au câștigat prima ediție, astăzi se prezintă în felul ăsta și au deschis show-ul într-un mare fel”, a spus Pepe după prestația lor.

Jurizare Emilian și WRS la Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022

„Asta ziceam și eu! Omul potrivit la locul potrivit la timpul potrivit”, a spus Ozana despre transformarea lui Emilian și a lui WRS în Lou Bega.

„Voi ați fost prieteni înainte? Parcă sunteți împreună pe scenă de 100 de ani. Aveți așa o chimie, comunicați atât de bine, vă uitați unul la altul. E foarte important, mai ales pentru un cuplu pe scneă, să comunicați, să vă uitați, să nu greșiți. Dacă greșește unul, să se redreseze, să se ia după celălalt. Mi se pare că ați făcut sincronul la perfecție!, a adăugat și Andreea Bălan, jurata specializată pe coregrafie.

Aurelian Temișan a adus aminte de un moment cu Emilian, în legătura cu povestea lui WRS din ediția trecută.

„Trebuie să recunosc, că la Iași împreună, pe vremea când exista Kids Land, tot la vârsta de 8 ani”, a mărturisit Emilian.

„Repetiția e mama învățăturii! Și cine e taică-su? Talentul!”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții de senzație în a doua gală a show-ului trans... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare uluitoare în Cardi B și J Balvin. „Parcă ne-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x