Antena Căutare

Te cunosc de undeva Sezonul 18, 17 septembrie 2022. Emilian și WRS au făcut show total cu piesa „Mambo No. 5”

În cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! Emilian și WRS au intrat în pielea celebrului Lou Bega și făcut un adevărat spectacol în platoul emisiunii cu piesa „Mambo No. 5”.

colaj foto emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
În cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! Emilian și WRS au intrat în pielea celebrului Lou Bega și făcut un adevărat spectacol în platoul emisiunii cu piesa „Mambo No. 5”. | Antena 1

Emilian și WRS i-au cucerit atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea în prima gală Te cunosc de undeva! sezonul 18 pe care au și câștigat-o. La finalul ediției, ruleta a decis pentru ei că se vor transforma într-un artist și mai energic, cu o piesă la fel de cunoscută, Lou Bega - „Mambo No.5”.

Emilian și WRS s-au transformat în Lou Bega la Te cunosc de undeva! și au făcut show total în platoul emisiunii

Concurenții de la Te cunosc de undeva s-au bucurat când au aflat în cine se vor transforma astăzi, însă repetițiile le-au dat ceva probleme de cap. În timp ce WRS, fost dansator, abia aștepta să ajungă în sala de dans, Emilian nu a fost la fel de încântat.

Cu toate acestea, în seara de 17 septembrie 2022, Emilia și WRS au reușit să pună în scenă un moment demn de aplauze, marca Lou Bega! Cei doi au făcut performanță și i-au ridicat la dans pe cei prezenți în platou.

„Bravo, băi. Nu știu ce faceți. Sunteți senzaționali! Voi chiar v-ați pus în minte să câștigați sezonul ăsta? După ce au venit săptămâna trecută și ne-au spart și au câștigat prima ediție, astăzi se prezintă în felul ăsta și au deschis show-ul într-un mare fel”, a spus Pepe după prestația lor.

Jurizare Emilian și WRS la Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022

„Asta ziceam și eu! Omul potrivit la locul potrivit la timpul potrivit”, a spus Ozana despre transformarea lui Emilian și a lui WRS în Lou Bega.

„Voi ați fost prieteni înainte? Parcă sunteți împreună pe scenă de 100 de ani. Aveți așa o chimie, comunicați atât de bine, vă uitați unul la altul. E foarte important, mai ales pentru un cuplu pe scneă, să comunicați, să vă uitați, să nu greșiți. Dacă greșește unul, să se redreseze, să se ia după celălalt. Mi se pare că ați făcut sincronul la perfecție!, a adăugat și Andreea Bălan, jurata specializată pe coregrafie.

Aurelian Temișan a adus aminte de un moment cu Emilian, în legătura cu povestea lui WRS din ediția trecută.

„Trebuie să recunosc, că la Iași împreună, pe vremea când exista Kids Land, tot la vârsta de 8 ani”, a mărturisit Emilian.

„Repetiția e mama învățăturii! Și cine e taică-su? Talentul!”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții de senzație în a doua gală a show-ului trans... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare uluitoare în Cardi B și J Balvin. „Parcă ne-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x