Antena Căutare

Dorian Popa, Ruby, Cătălin Moroșanu, „doi sportivi și jumătate” se pun „cu blondele pufoase”. Vor învinge armata de dive „certate” cu sala de fitness?

Ruby, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu au venit la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție cu tema „Pufoși versus Sportivi”, prezentată de Dan Negru.

Ruby, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu au venit la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție cu tema „Pufoși versus Sportivi”, prezentată de Dan Negru.

Cei trei, pasionați de sala de fitness, vor fi reprezentanții sportivilor și se vor confrunta pe teme de cultură generală cu 49 de persoane “pufoase”, în frunte cu Blonda supremă.

Blonduțele pufoase nu sunt pasionate de sport, dar se preocupă de „antrenamentul” creierului.

„Pufoasa Supremă”, o voluptuoasă și jumătate, pare a nu avea nicio emoție!

Dorian Popa, Ruby, Cătălin Moroșanu fac echipă, la “Te pui cu blondele?”... Pufoasele sunt salvate de Dorian Popa! Artistul plin de mușchi le dezvăluie REȚETA DE SLĂBIT și de ENERGIZARE a lui Arn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x