Antena Căutare

Maestrul și corul. Mircea Dinescu le-a făcut să ofteze pe blonde după ce a cântat o melodie cu... tâlc!

E unul dintre marii boemi ai României, iar în fața atâtor frumuseți nu se poate pierde cu una cu două. Cu un cântecel de petrecere și cu patru-cinci ajutoare, poetul și-a cucerit adversarul înainte de începutul luptei

E unul dintre marii boemi ai României, iar în fața atâtor frumuseți nu se poate pierde cu una cu două. Cu un cântecel de petrecere și cu patru-cinci ajutoare, poetul și-a cucerit adversarul înainte de începutul luptei.

Cum se putea începe mai bine o emisiune de colecție? Cu o piesă de colecție din folclorul românesc și cu multă voie bună.

Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, față în față, la "Te pui cu blondele". Actorul îl avertizează că evită să măn... A venit momentul adevărului! Mihai Bendeac a dezvăluit de ce-l imită pe Dinescu: „E pe cocaină!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x