Antena Căutare

Au riscat și au câștigat: frații gemeni ies învingători din confruntarea cu Marele Zid

Frații gemeni Bursesc au intrat aseară în competiția Marelui Zid cu o atitudine pozitivă care pare că a influențat imprevizibilul jocului. Povestea lor a demonstrat că amândoi sunt oameni buni, altruiști, care dedică timpul și energia celor din jur fără a cere ceva la schimb. Iar aseară destinul i-a răsplătit.

Frații gemeni Bursesc au intrat aseară în competiția Marelui Zid cu o atitudine pozitivă care pare că a influențat imprevizibilul jocului. Povestea lor a demonstrat că amândoi sunt oameni buni, altruiști, care dedică timpul și energia celor din jur fără a cere ceva la schimb. Iar aseară destinul i-a răsplătit.

Mihai, geamănul ,,mai bătrân cu cinci minute”, a stabilit că persoana mai potrivită pentru camera de izolare este Mircea, așa că el a rămas în platou să înfrunte schimbările de situație. A devenit primul concurent care a apăsat accelerația jocului la maximum și a dublat sau triplat plasând bilele pe extrema dreaptă a cifrei 7. Coechipierul său a fost mai rezervat, dar a reușit să răspundă corect unui set de întrebări, mărind șansele de câștig din platou. Traiectoria bilelor a fost, ca de obicei, imprevizibilă, dar îndeajuns de norocoasă pentru a afișa la final o sumă de aproximativ două ori mai mare ca cea garantată, de 23,871 lei. Zarurile fuseseră aruncate, iar decizia era acum în mâinile fratelui său: semnarea contractului le-ar fi adus suma inițială, iar anularea un câștig în valoare de 60,370 lei.

Se pare că telepatia a funcționat în cazul lor căci și Mircea, geamănul din camera de izolare, a riscat și cei doi au plecat acasă cu premiul mai mare, de 60,370 lei. Frații Bursesc au învățat să dăruiască necondiționat, iar ediția de aseară le-a demonstrat că fiecare faptă bună va fi compensată în viață de un răspuns pe măsură. Cei doi au mărturisit că experiența cu Marele Zid a fost un mix de ,,palpitații, câștiguri, pierderi și imprevizibil”, iar experiența unică și jocul de echipă i-a făcut să se bucure și mai mult de legătura specială pe care o au.

Și în această seară, doi prieteni sunt pregățiți de ,,Cădere liberă” și un puls crescut. Ce parcurs vor avea cei doi în competiția momentului, vedem diseară, pe Antena 1, de la 20:00!

Fraţii Bursesc din Hunedoara, câştigători şi mai aproape de visurile lor! "Am încercat să-i implic şi pe sătenii me... În această seară, pe Antena 1! A învins obstacolele destinului și vrea să cucerească Marele Zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x