Antena Căutare

Ca într-un joc, cei doi prieteni nu s-au lăsat descurajaţi de nicio probă! Numărul trei a fost, oare, cu noroc pentru Sorin şi George?

Ediţia din această seară este dovada clară că optimismul, de cele mai multe ori, şi zâmbetul pus pe buze la fiecare înfrângere nu facc decât să te ajute să lupți mai departe. George s-a bazat pe destin şi, fără stres, s-a împrietenit cu Zidul.

Ediţia din această seară este dovada clară că optimismul, de cele mai multe ori, şi zâmbetul pus pe buze la fiecare înfrângere nu fac decât să te ajute să lupți mai departe. Sorin s-a bazat pe destin şi, fără stres, s-a împrietenit cu Zidul.

Prezentatorul emisiunii a rămas şi el impresionat de prietenia dintre cei doi şi faptul că niciunul nu a avut nimic de reproşat celuilalt.

Totul se schimbă atunci când ajungi în platou și te afli în fața impunătorului Zid. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în cel pe care l-ai ales să-ți fie aproape în această experiență de neuitat.

Pentru cei doi prieteni treia probă a fost una devărat mountagne russe în care au călători fără teamă că vor avea parte de un deznodământ nefericit. Tot ce a contat pentru ei a fost cursa, urcușurile și coborâșurile, bucuria și tristețea, tensiunea și relaxarea. Nu au avut parte de o Zeiţa Fortuna darnică, dar... au rămas demni în faţa înfrângerii.

Prima bilă roşie a golit tot bugetul concurentului din faţa Zidului!

Ce prieteni, cât fairplay! George şi Sorin sunt hotărâţi să meargă până în pânzele albe în escaladarea Zidului! Runda a ... Norocul nu a fost de partea lor, dar, prin perseverenţă, visurile celor doi prieteni, Sorin şi George, au toate şansele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x