Antena Căutare

Cele două surori înfruntă Marele Zid, dar au ghinion. Emoțiile cresc din ce în ce mai mult, dar sunt constructive!

Și în runda secundă lucrurile au mers aproape conform planului celor două concurente, iar visul lor e mai aproape de concretizare! Cu posibilul câștig obținut în această seară, vor să își asigure viitorul din punct de vedere material- Ramona își dorește o casă, iar Mădălina vrea să își crească fetița fără grija zilei de mâine.

În runda secundă lucrurile nu au mers aproape conform planului celor două concurente, iar visul lor părea departe de a fi concretizat. Cu posibilul câștig obținut în această seară, vor să își asigure viitorul din punct de vedere material- Ramona își dorește o casă, iar Mădălina vrea să își crească fetița fără grija zilei de mâine.

Chimia a funcționat perfect, iar răspunsurile s-au succedat cu repeziciune. De partea cealaltă, din spatele zidului, Mădălina a trăit totul la intensitate maximă mai ales că nu a știut ce se întâmplă în fața zidului, deși a fost încrezătoare.

Ramona se descurcă bine în platou, dar în cele din urmă, surorile rămân cu 14762 lei în cont.

A fost o „Cădere Liberă” perfectă. Mădălina şi Ramona au arătat că legătura dintre două surori, precum și dorința de a d... Emoțiile sunt greu de stăpânit. În fața Marelui Zid totul este posibil! Surorile o iau de la zero și la propriu, și la f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x