The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Emoţiile cresc, miza şi mai mult! A doua probă, un adevărat spectacol: "Eu sunt prietenul ZIDULUI. Nu merge cu jumătăţi de măsura"

 

După ce au strâns peste 5.000 de lei în prima probă, Ioan şi Cătălin sunt pregătiţi pentru Camera de izolare. Cum se vor descurca cei doi?! Rămâne de văzut! 

"Sunt mai calm decât el, aşa că am decis să merg eu în camera de izolare", recunoaşte Cătălin. "Eu sunt mai impulsiv, eu sunt prietenul ZIDULUI, deci rămân", spune şi Ioan.

Dar să înceapă runda! Întrebări, cifre norocoase, răspunsuri şi multe emoţii. La finalul celei de-a doua probe, cei doi concurenţi de la THE WALL reuşesc să strângă suma de 31.795 de lei, spre fericirea tuturor. "Am intrat în stare, asta este atitudinea, clar. Nu merge cu jumătăţi de măsură". 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe