Emoțiile sunt greu de stăpânit. În fața Marelui Zid totul este posibil! Surorile o iau de la zero și la propriu, și la figurat. ”Mereu a fost așa și în viață!”

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Mădălina și Ramona încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu „sis”.

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Mădălina și Ramona încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu „sis”.

Cine nu a fost în fața Zidului nu poate realiza care sunt sentimentele care te încearcă. Deși lucrurile merg bine, Mădălina e cuprinsă de emoții după paravan.

Bilele cad și concurentele ajung de la agonie la exaz în fiecare secundă. Asta înseamnă să fii concurent la „Marele Zid”!

Cine nu a fost în fața Zidului nu poate realiza care sunt sentimentele care te încearcă.

Bilele cad și concurentele ajung de la agonie la exaz în fiecare secundă. Asta înseamnă să fii concurent la „Marele Zid”! Cele două concurente pierd totul, pentru ca mai apoi să fim martori ai unei răsturnări de situație! 120.100 e suma adunată la sfârșitul celei de-a doua runde.

Ultimele știri