Antena Căutare

Gemenii au avut o viaţă grea, mereu i-au ajutat pe alţii, fără a cere nimic în schimb! Mihai: "Trăiesc cu o mie de euro un an sau doi!"

Fraţii hunedoreni nu au avut un trai uşor până la 37 de ani. Au muncit de mici copii în atelierul de fierărie al părinților şi în gospodărie, dar toate greutăţile au fost mai uşoare, fiind împărţite la doi.

Fraţii hunedoreni nu au avut un trai uşor până la 37 de ani. Au muncit de mici copii în atelierul de fierărie al părinților şi în gospodărie, dar toate greutăţile au fost mai uşoare, fiind împărţite la doi.

Unul iubeşte oamenii cel mai mult pe lume, pe care îi cazează gratis în casa lui, celălalt adună animalele abandonate şi bolnave şi are grijă să se facă bine. Chiar dacă au o inimă de zahăr, nu au avut prea mult noroc la bani. Mihai lucrează ca zilier în străinătate, iar cu o mie- două de euro trăieşte minimalist chiar şi un an sau doi.

Cu banii câștigați, Mihai ar continua să facă couchsurfing, fără să fie nevoit să își mai asigure traiul zilnic din munca de sezon. Fratele său, Mircea, cu slăbiciunea lui pentru necuvântătoare, luptă tocmai pentru binele lor. De aceea, speră ca lupta cu Marele Zid să-i asigure suma necesară pentru construirea unei ferme sanctuar- dedicată animalelor domestice abuzate, sau părăsite.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Frăția Marelui Zid! Fraţii Bursesc din Hunedoara confruntă Marele Zid cu doi aşi în mânecă: sunt gemeni şi între ei func... Prima probă, primele emoții. Frații Bursesc au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x