Antena Căutare

„Izolarea” unuia dintre frați crește tensiunea la cote maxime! Telepatia funcționează, ia Zeiţa Fortuna aduce norocul în platou!

„Izolarea” unuia dintre frați crește tensiunea la cote maxime! Telepatia funcționează și cei doi fraţi par a se cunoaşte extrem de bine. Şi cum ar putea fi altfel?

„Izolarea” unuia dintre frați crește tensiunea la cote maxime! Telepatia funcționează și cei doi fraţi par a se cunoaşte extrem de bine. Şi cum ar putea fi altfel?

Mihai, fratele care a ales să stea în fața Marelui Zid, este convins că energia pozitivă a vecinilor de acasă poate influența căderea bilelor. Și a avut dreptate pentru că atunci când avea mai mare nevoie, bilele verzi păreau hipnotizate și se așezau cuminți în locurile unde se aflau sumele cele mai mari. Iar cele roşii au căzut cuminţi pe sume mici, care nu au afectat prea mult totalul la finalul acestei probe.

În camera de izolare, Mircea a avut emoții mult mai mari,a dat răspunsurile după ce a analizat atent toate variantele oferite de Marele Zid, știind că afară, fratele său va lua deciziile corecte. În plus, a mers foarte mult pe strategia "eliminării" variantelor greşite.

Până acum lucrurile au mers așa cum și-au propus, iar la finalul rundei cei doi frați au adunat o sumă colosală, care l-a lăsat şi pe prezentatorul emisiunii surprins: 90.361 lei.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Prima probă, primele emoții. Frații Bursesc au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dor... The Wall este emisiunea în care imposibilul devine posibil. Gemenii au trecut prin cele mai neobișnuite stări în cea de-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x