Marele Zid, o cursă cu obstacole, ce a legat prietenia dintre George și Sorin, aseară, la quiz show-ul de la Antena 1

Ediția de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” a adus în platou o echipă specială, legată de aceeași pasiune pentru sport, dar și de întâmplări marcante. George Baltă și Sorin Chineață au ,,alergat”  în maratonul Marelui Zid pentru a obține suma necesară construirii unui centru de recuperare pentru oamenii imobilizați. Deși optimismul le-a dat un avânt considerabil în început, cursa a fost cu multe obstacole și cei doi au plecat acasă fără premiu.

Ediția de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” a adus în platou o echipă specială, legată de aceeași pasiune pentru sport, dar și de întâmplări marcante. George Baltă și Sorin Chineață au ,,alergat” în maratonul Marelui Zid pentru a obține suma necesară construirii unui centru de recuperare pentru oamenii imobilizați. Deși optimismul le-a dat un avânt considerabil în început, cursa a fost cu multe obstacole și cei doi au plecat acasă fără premiu.

La fel de zâmbitor și relaxat ca înaintea unui maraton, George a ales să joace în camera de izolare și a avut încredere că Sorin va îndruma bilele către sumele cele mai mari de la baza zidului. La rândul lui, coechipierul de nădejde din platou s-a bazat pe cunoștințele și intuiția prietenului său de a răspunde cât mai bine la întrebări.

Au mărturisit că sunt adepții riscului, dar jocul lor a fost unul temperat, bazat pe o strategie care s-a adaptat la fiecare mișcare a celuilalt. Din nefericire, prima bilă roșie dintre cele patru finale i-a anulat lui Sorin tot câștigul din platou, iar decizia rămăsese la final în mâinile prietenului său. Fără a calcula schimbarea de situație, George a ales să rupă contractul în valoare de 21.200 lei, iar cei doi au plecat acasă fără un câștig.

Emoționat, George a mărturisit cu zâmbetul pe buze că Sorin este singurul coechipier cu care s-ar fi văzut în această cursă a imprevizibilului: "Am ales să fac echipă cu tine pentru că ai o energie extraordinară, o energie frumoasă și îmi place să am în jurul meu oameni ca tine", mărturisea acesta la finalul jocului. Deși au plecat acasă fără premiu, și-au promis că experiența Marelui Zid nu va face decât să lege și mai mult această prietenie ce depășește orice barieră.

În seara acesta, Marele Zid va fi înfruntat de un cuplu curajos a cărui carismă va cuceri platoul. Este de ajuns pentru a obține și un câștig considerabil? Telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a competiției care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid”!

Ultimele știri