Antena Căutare

Norocul nu a fost de partea lor, dar, prin perseverenţă, visurile celor doi prieteni, Sorin şi George, au toate şansele de a deveni realitate! "Chiar mi-a fost foarte greu să fiu aici singur!"

Prietenii au confruntat Marele Zid, au mizat pe complementaritate, dar din păcate norocul nu a fost de partea lor.Probele nu le-au pus probleme majore şi norocul au fost de partea lor. Asta nu înseamnă că nu au avut emoţii şi nu au trecut prin clipe pline de tensiune!

Au intrat în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu zâmbetul pe buze, sperând ca energia lor pozitivă va influența imprevizibilul. Ba, mai mult, George, cel din spatele "Zidului", a încercat să contamineze şi publicul. "Chiar mi-a fost greu să fiu aici singur!", a recunoscut sportivul.

După un parcurs, în care dublările și triplările au schimbat direcția jocului, cei doi au plecat acasă cu 0 lei, dar cu o experienţă de viaţă greu de egalat!

George Baltă a rupt contractul! Suma obţinută: 0 RON!

Ca într-un joc, cei doi prieteni nu s-au lăsat descurajaţi de nicio probă! Numărul trei a fost, oare, cu noroc pentru S... "Experienţa asta va lega prietenia dintre noi şi mai mult, am mai repeta-o, e una frumoasă!" Nu au câştigat ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x