Antena Căutare

Nu sunt obişinuiţi cu unele CĂDERI LIBERE, dar de data asta speră să fie cu noroc! Oana şi Niculae au început încrezători prima probă!

Prima probă, primele emoții. Soţii Stavre  au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dorit. "Căderea liberă" le-a adus câştiguri!

Prima probă, primele emoții. Soţii Stavre au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dorit. "Căderea liberă" le-a adus câştiguri! 17.525 ROn a fost suma câştigată de cei doi!

În încercarea de escaladare a Marelui Zid, Oana şi Niculae s-au înţeles perfect, s-au completat, iar coeziunea dintre cei doi soţi s-a văzut perfect.

„Căderea liberă” le-a oferit șansa amândurora de a trăi primele emoții ale jocului care poate schimba viața oricărui temerar care ajunge în platoul emisiunii.

O primă rundă promițătoare, la capătul căreia, cei doi parteneri au dovedit că pot sper la câștigarea marelui premiu, care să-i aducă mai aproape de împlinirea unui mare vis: ajutarea celor mai puţin norocoşi din punct de vedere al sănătăţii.

Soţii Stavre vor să dărâme toate zidurile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie cu adevărat de o minune în viaţa lor! S... „Izolarea” soţului crește tensiunea la cote maxime pentru Oana! Telepatia şi iubirea dau roade: "Am încredere total...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x