Antena Căutare

Oana şi Niculae Stavre, câştigători şi mai aproape de visurile lor! Viaţa lor s-a schimbat într-o singură oră!

Soţii Stavre, frumoşi şi tineri, drăgăstoşi şi zâmbitori, au confruntat Marele Zid, au mizat pe iubire şi complementaritate şi împreună au reuşit! Probele nu le-au pus probleme majore şi norocul au fost de partea lor. Asta nu înseamnă că nu au avut emoţii şi nu au trecut prin clipe pline de tensiune!

Soţii Stavre, frumoşi şi tineri, drăgăstoşi şi zâmbitori, au confruntat Marele Zid, au mizat pe iubire şi complementaritate şi împreună au reuşit! Probele nu le-au pus probleme majore şi norocul au fost de partea lor. Asta nu înseamnă că nu au avut emoţii şi nu au trecut prin clipe pline de tensiune!

Au intrat în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu zâmbetul pe buze, sperând că energia lor pozitivă va influența imprevizibilul.

După un parcurs emoționant, în care dublările și triplările au schimbat direcția jocului, cei doi au plecat acasă cu un premiu fabulos pe care şi l-au dorit foarte mult şi pentru care au luptat cu toate forţele.

Cei doi au reușit să escaladeze zidul şi au ieșit din competiție mult mai bogați, pentru că experiența de pe platou le-a arătat că Marele Zid este capabil să schimbe viețile oamenilor buni, aşa cum sunt ei! 192.442 RON e suma fabuloasă cu care familia Stavre se va întoarce acasă, acolo unde vrea să schimbe în bine şi viaţa unor oameni bolnavi!

Da, iubirea a funcţionat! "Niculae, te iubesc!", i-a spus stewardesa soţului. Împreună au câştigat o sumă FA-B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x