Antena Căutare

Runda a doua, un amestec de emoții în sufletul lui Rene. A trecut prin toate stările posibile: "Pe buneee? Pe buneee?"

Şi-a lăsat prietena să plece la izolare şi ea a rămas să-i ţină piept Marelui Zid. Rene a trăit exatzul, dar şi agonia cu zâmbetul pe buze şi cu încredere în prietenă de dincolo de cei 12 metri din faţa ei. 

Şi-a lăsat prietena să plece la izolare şi ea a rămas să-i ţină piept Marelui Zid. Rene a trăit exatzul, dar şi agonia cu zâmbetul pe buze şi cu încredere în prietenă de dincolo de cei 12 metri din faţa ei.

Glumeaţă şi cu un râs molipsitor nu s-a descumpănit niciun moment. Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi, în această seară?

Au început timid, dar norocul a stat de partea lor. Au căzut în gol și au prins aripi: "Așa să ne țină Dumnezeu&quo... I-a dansat, i-a cântat și el a recompensat-o, într-un final! Rene s-a lăsat la mâna destinului: "Cea mai mare sumă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x