Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Runda a doua, un amestec de emoții în sufletul lui Rene. A trecut prin toate stările posibile: "Pe buneee? Pe buneee?"

Şi-a lăsat prietena să plece la izolare şi ea a rămas să-i ţină piept Marelui Zid. Rene a trăit exatzul, dar şi agonia cu zâmbetul pe buze şi cu încredere în prietenă de dincolo de cei 12 metri din faţa ei. 

Şi-a lăsat prietena să plece la izolare şi ea a rămas să-i ţină piept Marelui Zid. Rene a trăit exatzul, dar şi agonia cu zâmbetul pe buze şi cu încredere în prietenă de dincolo de cei 12 metri din faţa ei.

Glumeaţă şi cu un râs molipsitor nu s-a descumpănit niciun moment. Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi, în această seară?

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video