Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Au avut speranțe, dar ghinionul i-a urmărit! Cât au câștigat Marius și Elena în a doua probă

sEmoții uriașe și o trecere rapidă de la extaz la agonie pentru Marius Chircă, concurentul care luptă pentru sutele de animale pe care le are în grijă!

Emoții uriașe și o trecere rapidă de la extaz la agonie pentru Marius Chircă, concurentul care luptă pentru sutele de animale pe care le are în grijă!

Prima probă le-a adus celor doi concurenți o sumă puțin peste 3000 de lei, dar parcă ghinionul s-a ținut scai de familia Chircă și la fel de ușor precum au câștigat au și pierdut!

A urmat apoi a doua probă, în care Elena (aflată la camera de izolare) a încercat să răspundă cât mai bine la întrebări, iar Marius a sperat că bilele îi vor aduce câștiguri cât mai mari!

Dar se pare că cei doi au avut ghinion și lucrurile nu au mers atât de bine la The Wall-Marele zid, căci au adunat doar 121 de lei!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro