Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Eroi de meserie! Marius și Elena Chircă își încearcă norocul la The Wall, de dragul sutelor de animale pe care le îngrijesc

În această ediție a emisiunii The Wall un cuplu trainic a decis să își încerce norocul! Oare o să fie norocul de partea lor?

În această ediție a emisiunii The Wall un cuplu trainic a decis să își încerce norocul! Oare o să fie norocul de partea lor?

Marius și Elena Chircă sunt căsătoriți de 20 de ani, au făcut multe împreună și în prezent activează în domeniul protecției animalelor.

”Adunăm de pe stradă animale abandonate și schingiuite și încercăm să le salvăm”, au spus aceștia la The Wall-Marele Zid.

Totuși, pentru cine nu știe, Elena și Marius sunt eroii din spatele asociației Kola Kariola, prin care au fost salvate sute de suflete nevinovate, de la câini, pisici și cai și nu numai!

„Avem un adăpost de 10.000 de metri pătrați și găzduim în prezent 530 de câini, dar și cai, tauri, vaci, capre, măgari și nu numai. Atât de mult m-am atașat de animale încât nu îmi văd viața fără ele. Timpul nu ne mai ajunge, nu mai funcționăm ca o familie normală.

Nu am mai fost într-un concediu de câțiva ani, ca o familie, pentru că ne sună telefoanele tot timpul. Doar acasă avem 38 de câini, sub tratament”, a mărturisit Marius, care salvează vieți zi de zi, cu sacrificii uriașe.

Să sperăm că norocul le va surâde eroilor de la Asociația Kola Kariola, veniți acum la emisiunea The Wall-Marele Zid!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro