Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Antitalent

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | MIERCURI | ora 22.15

Deznodământ complet neașteptat! Cât au câștigat Marius și Elena Chircă la emisiunea The Wall-Marele zid

Cel mai tensionat moment de la emisiunea The Wall-Marele zid l-a găsit pe Marius în cea mai grea situație!

Cel mai tensionat moment de la emisiunea The Wall-Marele zid l-a găsit pe Marius în cea mai grea situație!

Practic, la finalul probei cu numărul trei, Marius și Elena Chircă au avut suma de 180.021 la Zid și 18.211 lei sumă garantată!

Elena a primit contractul și astfel a fost nevoită să ia o decizie: dacă alege suma garantată sau riscă și rupe contractul de la The Wall-Marele zid.

Apoi, Marius a aruncat cele patru bile roșii, iar suma finală a fost puțin peste 29.900!

Zidul a dat, Zidul a luat, iar Marius și Elena Chircă au reușit totuși să plece acasă cu o sumă suficientă pentru ca ei să facă puțin mai frumoasă viața de zi cu zi a celor 600 de animale pe care le au în grijă!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.