Antena Căutare

Emoții uriașe și un gram de noroc! Marius și Elena au trecut cu bine de prima probă de la The Wall

După ce am aflat despre frumoasa lor poveste de viață, Marius și Elena Chircă au dat tot ce au avut mai bun în prima probă!

După ce am aflat despre frumoasa lor poveste de viață, Marius și Elena Chircă au dat tot ce au avut mai bun în prima probă de la The Wall-Marele zid!

Întrebare după întrebare, cei doi concurenți din această ediție a emisiunii The Wall-Marele zid au încercat să adune o sumă cât mai mare.

Și uite așa, la finalul primei probe, Marius și Elena Chircă au adunat suma de 3.311 lei!

Nu e un început rău, dar să sperăm că norocul le va surâde și vor reuși să adune cât mai mulți bani pentru sutele de animale pe care le au în grijă!

Să vedem ce le rezervă norocul în cea de-a doua probă din această ediție a emisiunii The Wall-Marele zid!

Eroi de meserie! Marius și Elena Chircă își încearcă norocul la The Wall, de dragul sutelor de animale pe care le îngrij... Au avut speranțe, dar ghinionul i-a urmărit! Cât au câștigat Marius și Elena în a doua probă...

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x