Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00iUmor extraViral

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Paul şi Ana Maria au rămas pe zero în runda a doua!

Ana Maria German şi Paul Moldovan au luptat pentru a acumula cât mai mulți bani în a doua probă, însă norocul nu a fost de partea lor. 

Ana Maria German şi Paul Moldovan au luptat pentru a acumula cât mai mulți bani în a doua probă, însă norocul nu a fost de partea lor.

Aceștia au pierdut la finalul probei toți banii acumulați, iar dezamagirea s-a simțiti în privirea Anei. Aceasta speră că Paul nu va rupe contractul și astfel să rămână cu banii acumulați la prima probă.

Ana Maria German şi Paul Moldovan nu formează un cuplu, ci sunt cei mai buni prieteni. În urmă cu 5 ani, Ana Maria a suferit un accident rutier. Paul va demonstra încă o dată ca își dorește să fie alături de ea, concurând pentru visul acesteia de a-și întemeia o familie, devenind mamă!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.