Căutare Live

Gabriel și Sandra au acceptat provocarea The Wall-Marele Zid, totul de dragul visul de-a avea o casă de poveste

Gabriel Panaiet și Sandra Podeanu au venit la emisiunea The Wall, pentru a reuși să își termine de construit casa visurilor! Ce se întâmplă în cea de-a 14-a ediție a emisiunii The Wall, din data de 28 noiembrie 2019?

Ce s-a întâmplat în emisiunea The Wall-Marele Zid, din data de 28 noiembrie 2019?

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani și jumătate, prin intermediul unei aplicații de întâlniri. Ea este de meserie arhitect, în timp ce el este graphic designer. Gabriel și Sandra au în plan să folosească banii câștigați la The Wall-Marele Zid pentru a termina casa visurilor, pe care și-o construiesc împreună, înainte de-a face următorul pas cu familia.

Întrebare după întrebare, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru a răspunde corect și pentru a aduna, încă de la început, o sumă cât mai mare de bani.

Și fiindcă au răspund bine la toate întrebările, concurenții au adunat incredibila sumă de 18.300 de lei, cu aproximație.

Ce îi așteaptă mai departe, în cea de-a 14-a ediție a emisiunii The Wall-Marele zid?

„Genialele” au rupt contractul și au câștigat 82.390 de lei: „Plecăm toți în Bali!”... Câștig uriaș pentru Sandra și Gabriel, după proba de „Cădere liberă”! Să fie un semn?...
Ultimele știri