Antena Căutare

Doamnelor și domnilor, show-ul a ajuns la final! El este marele câștigător al primului sezon ”The Four - Cei patru”

”The Four - Cei patru” a ajuns la final. Lupta crâncenă s-a dat între Vlad Musta și Alexandra Crișan, iar publicul a avut ultimul cuvânt. 

”The Four - Cei patru” a ajuns la final. Lupta crâncenă s-a dat între Vlad Musta și Alexandra Crișan, iar publicul a avut ultimul cuvânt.

Așadar, după mai bine de zece ediții, timp în care numeroși artiști au urcat pe scena show-ului de la Antena 1 și după aproape patru ore de emoții intense, a fost anunțat marele câștigător al primului sezon ”The Four - Cei patru”, și anume Vlaaad Musta.

A avut încredere în forțele sale și a dat tot ce a fost mai bun, iar publicul l-a apreciat, fapt pentru care a fost desemnat marele câștigător al primului sezon ”The Four”.


”The Four - Cei patru”, aproape de final! Alexandra Crișan versus Vlad Musta, provocarea supremă! Carla's Dreams a fost ... Vlad Musta este câștigătorul ”The Four – Cei 4”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x