Antena Căutare

Feli a lămurit totul în marea finală ”The Four - Cei 4!” Mesajul emoționant pentru Alexandra Crișan: ”A părut uneori că am ceva cu tine. Pot să-ți dau cuvântul meu de onoare...”

Feli, jurata emisiunii ”The Four - Cei 4”, a ținut să lămureasă lucrurile cu privire la relația pe care o are cu Alexandra Crișan și i-a explicat că nu are nimic personal cu ea.

Feli, jurata emisiunii ”The Four - Cei 4”, a ținut să lămureasă lucrurile cu privire la relația pe care o are cu Alexandra Crișan și i-a explicat că nu are nimic personal cu ea.

În direct, la Antena 1, cu puțin timp înainte de aflarea marelui câștigător de la ”The Four - Cei 4”, Feli a avut un mesaj emoționant pentru Alexandra Crișan.

”Alexandra, știu că uneori a părut că am ceva cu tine. Pot să-ți dau cuvântul meu că nu am avut niciodată nimic cu tine personal. Dar te văd atât de mare și atât de frumoasă și că tu nu te vezi așa, că vin și te împing. Îți mulțumesc mult și te aplaud.”, i-a spus ea.

Ba mai mult, Feli nu l-a uitat nici pe Vlad Musta, marele câștigător, căruia i-a spus că-l admiră.


”Eu nu arunc cu ”te iubesc” pe garduri, pentru că e prea prețios să-l spun. Dar dacă ar fi să spun despre cineva că iubesc, despre concurenții care au trecut pe aici, aș putea să spun despre tine, pentru că te admir și pentru că ești un luptător cum nu am crezut.”, a mai spus ea.

Vlad Musta este câștigătorul ”The Four – Cei 4”!... Vlad Musta, câștigătorul ”The Four – Cei 4”: ”Abia aștept să încep să lucrez”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x