Ai 100 de motive să rămâi mereu cu noi pentru că august e și mai spectaculos! Doar cu Antena 1 ai #100deziledevară!

 
+6 click pentru
galerie

Ai 100 de motive bucurie, fiindcă la Antena 1 ai #100deziledevară! Au fost două luni spectaculoase, iar august se anunță și mai tare! 

Ne-am dat întalnire cu publicul în cele mai variate locuri (în parc, în cluburi, la piscine, la mare, în gară, la benzinarie, în Piata Romană. Pentru tine și pentru a-ți face vara mai frumoasă, Antena 1 a fost peste tot pentru tine. Te-am și răcorit cu 100 de litri de limonadă și ți-am dat întâlnire la Next Film Festival! Și ca vara ta să fie și mai frumoasă, am dat 100 de bilete de tren spre Brașov!

 Te-am delectat cu momente preferate din emisiuni, momente care să te distreze sau să te inspire în zilele lungi de vară. Ți-am adus informațiile utile pentru ca vara ta să fie și mai reușită! 

Ba am fost acolo și pentru a-ți da 100 de citate despre ziua de luni, ca să îți facem săptămâna mai frumoasă!

Am fost împreună la „Beton Art Festival” și ne-am distrat pe cinste!

Ai primit cele mai tari ponturi de vacanță și am creat împreună experiențe memorabile (mai ales când am condus defensiv cu Titi Aur și ne mai și pregătim de un salt cu parașuta!

Ne-am asigurat că nu ratezi emisiunile lor preferate ți pentru asta ți-am dat vouchere Antena Play.

Și surprizele nu se opresc aici, fiindcă august se anunță a fi și mai spectaculos!

Fiindcă doar la Antena 1 ai #100deziledevară și 100 de surprize care să îți facă frumoase fiecare dintre zilele acestei veri minunate!

Ce am mai făcut, dar și ce mai pregătim de acum încolo!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI