Badabum.ro – tablete de la 179 lei

 

Şi nu doar atât! De pe Badabum.ro poţi să cumperi aproape orice! De Black Friday, Badabum.ro îţi pregăteşte reduceri fenomenale de până la 70% la o gamă extinsă de electrocasnice mari şi mici, încorporabile, laptopuri, tablete, telefoane, televizoare şi alte gadgeturi atractive.

De Black Friday, oferim transport gratuit în București la peste 25.000 produse şi posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plată: online, în rate, la domiciliu sau la sediul Badabum. Echipa noastra de logistică şi livrări este deja la linia de start, pregătită să livreze produsele în cel mai scurt timp posibil.

Badabum.ro este magazinul online care spune DA dorinţelor clienţilor săi!

Avem experienţă de peste 7 ani în e-commerce iar scopul nostru a fost, încă de la început, crearea unei companii care să satisfacă aşteptările consumatorilor şi să-şi păstreze standardul de calitate în livrarea serviciilor.

Echipa noastră este formată exclusiv din profesionişti cu experienţă dovedită, oameni care au activat şi au condus la cel mai înalt nivel companii naţionale şi multinaţionale de top prezente în Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Căutăm permanent să furnizăm bunuri şi servicii de înaltă calitate, la preţuri avantajoase. Avem parteneriate semnate cu toţi producătorii şi distribuitorii autorizaţi împreună cu care garantăm calitatea produselor.

În afară de reduceri şi oferte speciale oferite permanent, de livrarea rapidă şi de o selecţie riguroasă a produselor de pe site, consilierii website-ului sunt pregătiţi să răspundă oricăror întrebări pe care le ai.

Fii cu ochii pe noi de Black Friday! Numărătoarea inversă a început!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe