Bucatarii au preparat cele mai bune delicatese ale locului si o multime de turisti au venit la Bran sa le guste. O masa gustoasa este oricand binevenita, iar la festivalul din statiun amontana a fost pregatita o varietate de preparate traditionale.
Pastrama la ceaun, ciolanul cu fasole, ciorba ardeleneasca cu tarhon si afumatura i-au ispitit pe vizitatori. Nu putea lipsi nici un preparat inspirat de Dracula, numit tigaia Dracula, ce contine ciuperci, carnati si costita de porc. Un bucatar a pregatit si un gulas ardelenesc de 550 de kilograme, suficient cat sa ajunga tuturor.
Festivalul va continua si astazi. Oganizatorii au pregatit pentru oaspeti si o expozitie de animele in cadrul careia vor fi premiate cele mai frumoase exemplare.
Iancu de Hunedoara si Vlad Tepes, readusi la viata intr-o batalie fictiva la castelul Corvinilor... 1 octombrie 1924: A fost adoptat Calendarul Gregorian de catre Biserica Ortodoxa Romana...