Căutare Live

Din 19 februarie, Jurnalul National lanseaza o noua colectie - "Mari compozitori"

Cineva spunea ca muzica este un raspuns caruia nu i s-a adresat niciodata o intrebare... Este vibratie si iubire. Este armonie si creatie. Emotie si inspiratie. Este libertate. Un ecou al... sufletului. Un spectacol al sunetelor... Te exprima si se exprima. Mereu altfel, mereu la fel de splendida. De fiecare data cand o asculti te face sa simti altceva... si altceva. Depinde doar de “ea” si de spiritul tau...

Pentru ca iubim tot ceea ce e valoros, pentru ca inca speram ca romanii stiu sa asculte muzica de calitate si pentru ca Jurnalul National v-a obisnuit ca toate "colectiile" sa fie... "de colectie" nici de aceasta data nu vom alege un alt drum! Din 19 februarie, in fiecare duminica, Jurnalul National si Editura Litera va ofera o colectie speciala: „Mari Compozitori" - CD si carte. O colectie care reuneste capodoperele celor mai faimoşi compozitori ai lumii: Mozart, Tchaikovsky, Beethoven, Vivaldi, Bach, Chopin, Strauss, Schubert, Verdi.

„Beethoven", primul volum, va fi distribuit din 19 februarie, numai cu Jurnalul de Duminica. Pe CD veti regasi: Simfonia a V-a opus 67 în Do minor - Allegro con brio; 2. Andante con moto; Allegro ; Allegro -South German Philharmonic Orchestra, dirijor Herbert Fleischmann; Simfonia a VII-a opus 92 în La major - Vivace poco sostenuto; Allegretto; 7. Presto; Allegro con brio - Philharmonic Orchestra Bamberg, dirijor Josef Neidlinger; Fidelio, opus 72 b Uvertura - North German Symphony Orchestra, dirijor Wilhelm Bruckner-Ruggeberg.

Teodora Enache invitata speciala la Valentine’s Day Charity Ball... Sfantul Valentin la Muzeul Satului...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri