Căutare Live

Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta

Luni, 12 mai 2014, Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta.

Luni, 12 mai 2014, Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta.

Bazată pe al doilea sezon al serialului Violetta de la Disney Channel și mult așteptată de fanii tinerei cântărețe, a doua serie de romane Violetta cuprinde patru noi volume: Un nou început, Totul pentru muzică, Prietene pe viață, Primul sărut.


La sfârșitul vacanţei, Violetta aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la On Beat Studio. După ce participă la o petrecere unde trupa ei este invitată să cânte live, tânăra primește oferta de a deveni vedeta portalului Youmix. Se desparte de León din cauza unui nou pretendent, Diego, a cărui sosire îi complică pe zi ce trece existența. Nici situaţia din familia ei nu e mai uşoară. În ciuda tuturor încercărilor prin care trebuie să treacă, Violetta rămâne la fel de hotărâtă să-și urmeze destinul.

Începând din 12 mai, timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri, veți găsi la chioșcurile de presă exclusiv cu ziarul Libertatea unul din cele patru volume ale acestei noi serii de romane inspirate de serialul care a cucerit întreaga lume.


* * *
Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți!

Trupa Cobzality aduce ritmurile românești la Festivalul Ritmul Europei din Istanbul... Cosmin Seleşi, unul dintre cei 12 actori români din distribuția spectacolului INSIDE, un concept PopUP Theatrics...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri