Căutare Live

Enciclopedia Universala Britannica apare din 12 septembrie cu Jurnalul National

Din 12 septembrie, Jurnalul National si Litera iti readuc cel mai important proiect enciclopedic: Britannica. Achizitioneaza orice volum din colectia Enciclopedia Universala Britannica in perioada 12 septembrie - 30 decembrie si poti castiga saptamanal zeci de premii (carti, aparate foto, rechizite, excursii, jucarii, iar la final o supermasina. Nu rata primul volum la pretul promotional de 4.9 lei. Timp de 16 saptamani, in fiecare luni, ai Britannica la toate chioscurile de ziare din tara!

O istorie fascinanta
Structurata in 16 volume color, Enciclopedia Universala Britannica cuprinde peste 5 500 de pagini, mii de articole esentiale, informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in volumele enciclopediei de fata cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, numeroase planse si ilustratii sugestive, dar si peste 1 000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.

Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere - istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte - si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.

Istoria Britannica Encyclopaedia este fascinanta: prima editie a fost publicata in 1768 la Edinburgh, in Scotia. Succesul extraordinar de care s-a bucurat rapid a facut-o sa creasca in popularitate si volum, astfel ca la cea de-a treia editie, enciclopedia numara 21 de volume.

Acest statut de vedeta printre carti a atras personalitati marcante din toate domeniile care au contribuit ca autori de articole, astfel ca, la a 11-a editie, cea din 1911, Britannica Encyclopaedia a ajuns sa fie considerata lucrare de referinta, un reper absolut pentru domeniile academic si literar. In 1933, Britannica devine prima enciclopedie din istorie care adopta politica revizuirilor permanente, astfel ca la fiecare editie isi imbogateste articolele cu elemente actualizate. In momentul de fata Britannica Encyclopaedia se afla la a 15-a editie, in 32 de volume. Cea mai noua dovada de notorietate a Britannica Encyclopaedia este locul 10 pe care l-a ocupat anul trecut in clasamentul Official Top 500 Super Brand Consumer din Marea Britanie.

Premiera nationala: Spectacol in limba romani la Teatrul National Tg. Mures... Ce facem in week-end?...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri