Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Evenimente București 30 noiembrie 2018

Evenimente București 30 noiembrie 2018

Evenimente București

diseara.ro

Când vinerea face în totalitate parte din weekend, știi că e timpul să cauți câteva evenimente la care să participi și să îți notezi în calendar cu ce prieteni te poți vedea. Hai să vedem împreună unde poți poposi vinerea aceasta.

Concert Iuliana Beregoi

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, când toată lumea se bucură d eo zi liberă, Iuliana beregoi te așteaptă la un concert extraordinar la Sala Palatului, începând cu ora 16:00. Mixton Music îți aduce un spectacol de iarnă minunat numit Crăciunul Jucăriilor. Iuliana nu vine singură, ci are ajutoare, exact ca Moș Crăciun, gata să înveselească atmosfera. Invitații săi speciali vor cânta hiturile tale preferate. Caută acum bilete online sau la Magazinele Flanco, Magazinul Muzica și altele pentru a putea ajunge la acest concert.

Curs pictură în ulei - impresionism

Art & Hobby Studio te așteaptă vineri, 30 noiembrie, pentru cursul de pictură în ulei cu tema impresionism. Structura cursului este formată din 4 ședințe, câte o ședință pe săptămână, în fiecare zi de marți. Prețul întregului workshop este 260 lei. Nu rata ocazia de a-ți exersa talentul de pictor.

Puricele în ureche

Distracția, de obicei, înseamnă hohote de râs. La Teatrul Elisabeta se va stârni un cor de hohote de râs cu piesa de teatru “Puricele în ureche”. Vineri, 30 noiembrie 2018, la ora 19:00, ești așteptat pentru un spectacol inedit și interactiv. Regia e semnată de Șerban Puiu. Din distribuție fac parte Valeria Stoian, Maria Magdalena Tapu, Raluca Ghervan, Irina Noaptes, Mihnea Nicolau, Vlad Ianuș, Alexandru Prică, Ștefan Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Vasile Calofir, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Alexandra Velneciuc și Lucian Ghimisi.

Sursă foto: diseara.ro

Recomandari