Evenimente București 4 ianuarie 2019

 

Sărbătorile au venit si au trecut, iar noi am rămas cu amintiri frumoase făcute cu cei dragi, cu burțile pline de sarmale și salată de boeuf și cu încă câteva zile libere. La începutul lui 2019, după ce îți încropești lista cu rezoluții, vrei să mai poți totuși să tragi de timp până începi să tai câteva lucruri de pe listă. Dacă mai ai câteva zile libere, ar trebui să profiți de ocazie și să mergi la câteva evenimente pentru relaxarea sufletului și pregătirea lui pentru un an plin, cu multe realizări, așa cum îți dorești.

Phoenix “Sinteza-Rapsodia”

Concertul are loc pe 4 ianuarie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe. După ce Pheonix a împlinit 56 de ani de la lansarea sa, trupa se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit. Membrii trupei vor face o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul “Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu. Biletele pentru concert au următoarele prețuri: 70 lei, cu loc la masă, acces general, 90 lei, categoria VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Carla’s Dreams live in Berăria H

Carla’s Dreams va concerta la Berăria H pe 4 ianuarie, începând cu ora 23:15. Vei reasculta live toate hiturile care i-au făcut celebrii pe cei de la Carla’s Dreams. Prețul biletelor variază: categoria A - bilet în fața scenei, 130 lei, categoria B - bilet cu acces general cu loc la masă, 95 lei, categoria C - bilet în părțile laterale cu loc la masă, 65 lei.

Roast Challenge

Vineri, 4 ianuarie, are loc un număr de stand-up comedy așa cum nu ai mai văzut. În acest show, 6 comedianți vor face un Roast Challenge, întrecându-se în glume. Comedianții sunt Marius Covache, George Bonea, Bogdan Nițu, Cristi Priza, Victor Băra, Vlad Bieltz și Cristian Dumitru prezintă show-ul. Prețul unui bilet este 28 lei. Nu rata ocazia de a-ți începe anul râzând în hohote.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe