Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Evenimente București 5 ianuarie 2019

Evenimente București 5 ianuarie 2019

Evenimente București

vinsieu.ro

În noul an trebuie să fie mai vesel, și mai bine dispus, cu mai mult chef de muncă și de viață, cu mai multe vacanțe și un șef mai blând. Dacă acestea sunt și rezoluțiile tale pe 2019, atunci nu trebuie decât să începi să muncești la ele. Și cum altfel dacă nu prin a începe să te distrezi, căutând cât mai multe evenimente la care să participi.

Comedia “Cuplu’ ideal”

Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, vei putea să mergi la o comedie inedită numită “Cuplu’ ideal”. Piesa este în regia Marius Gîlea, iar din distribuție fac parte Daniel Hara, Adina M. Stoica și Marius Gîlea. Celebrul cuplu Tanța și Costel se întoarce într-o comedie de excepție. Iubirea e un lucru mare, chiar și după mai mulți ani de conviețuire. Cel puțin asta susține căsnicia lui Costel și Tanța. Prețul unui bilet este 25 lei.

Andre Rieu - Anul Nou din Sidney

Regele valsului, Andre Rieu te va încânta cu un concert extraordinar sâmbătă, 5 ianuarie, începând cu ora 20:00 la Happy Cinema. Vei putea vedea concertul său ne Anul Nou care a fost înregistrat în Sidney, Australia. Seara ta magică, plină de muzică e aproape. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi un bilet. Prețul unui bilet este 59 lei.

Live is beaufitul cu Julie Mayaya

Sâmbătă, 5 ianuarie, ești invitat la The Temple pentru un concert de senzație cu Julie Mayaya. Ea este câștigătoarea emisiunii Vocea României și vine să ne încânte pe toți cu vocea extraordinară, creând o atmosferă de petrecere până în zori. Nu rata concertul cu intrare liberă.

Stand-up comedy cu Radu Pietreanu & George Tănase

Dacă vrei să îți începi weekend-ul cu hohote de râs, atunci nu trebuie să pierzi acest număr de stand-up comedy cu George Tănase și Radu Pietreanu. Începând cu ora 21:00, sâmbătă, la Restaurant Cabana, vei putea asista la un show la care o să râzi cu gura până la urechi. George Tănase a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy în București și a devenit comediant și realizator tv. El a debutat în 2014 cu emisiunea “Tânăr și nedumerit” și a jucat în multe sketch-uri în cadrul emisiunii Observator Special pe Antena 1. Radu Pietreanu a avut o emisiune împreună cu Mugur Mihăiescu la Antena 1 ce se intitula “Vacanța Mare - Bătălia generațiilor”.

Sursă foto: vinsieu.ro

Recomandari