Evenimente București 6 ianuarie 2019

 

În ziua de Bobotează, după care urmează Sfântul Ion, ne stă gândul în continuare la relaxare și distracție cu prietenii. Hai să vedem împreună la ce evenimente poți merge duminică seara cu gașca ta de Ioni și Ioane pentru a-i sărbători în avans pe aceștia.

Comedia “Un bărbat și mai multe femei”

Duminică, 6 ianuarie, poți să râzi cu poftă la comedia “Un bărbat și mai multe femei”. Din distribuție fac parte Ana Odagiu și Mariu Gîlea. El este soțul casnic, pe când ea reușește să interpreteze mai multe femei. Acesta este un spectacol plin de umor, care te va bine dispune. Piesa de teatru se joacă la The Hub, începând cu ora 17:00. Prețul unui bilet este 25 lei.

Teatrul Coquette: Vulpea și Corbul

Teatrul Coquette te așteaptă duminică, 6 ianuarie, la un spectacol pentru copii pe cinste. Personajele sunt simpatice, fiind îndrăgite de cei mici. Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste între 3 și 11 ani. Prețul unui bilet este 25 lei.

Stand-up Comedy București

Duminică, la Old Mike Pub, o să râzi cu poftă la glumele comedianților Marius Covache, Cristian Dumitru și Cosmin Bighei. Spectacolul începe la ora 20:30 și se anunță a fi unul de pomină, cu glume alese. Prețul unui bilet este 25 lei.

 

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI