Festivalul Coral National “Armonifest 140” la Braila

Casa de Cultura a Municipiului Braila organizeaza, in perioada 22-23 octombrie 2011, Festivalul Coral National "ARMONIFEST 140", dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Corului Barbatesc "Armonia" al Casei de Cultura, informeaza Adevarul.

Manifestarea va debuta, sambata, incepand cu orele 15.00, in Sala Mare a Teatrului Maria Filotti, unde vor evolua formatii corale consacrate din tara si din plan local.

Vor sustine scurte recitaluri Corul "Caedonia" al Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu, Corala "D.G. Kiriac" Pitesti, Corul "Pastorala" Focsani, Corul "Millennium" Slatina, Corala "ARMONIA" a Casei de Cultura Plopeni, Corala „Sf. Maria" a Centrului Cultural Mioveni, Corala "Camerata" a Centrului Judetean de Creatie Braila, Corul "Orfeu"al Liceului de Arta "Hariclea Darclee".

Dupa o scurta pauza, de la ora 18.00, vor urca pe scena, sarbatoritii zilei: membrii Corului Barbatesc "Armonia" al Casei de Cultura. Seara de gala se va incheia cu un recital de exceptie al Corului "Preludiu" din Bucuresti, condus de maestrul Voicu Enachescu, presedintele Asociatiei Nationale Corale din Romania.

Duminica, 23 octombrie, membrii corurilor se vor deplasa la Catedrala "Nasterea Domnului", unde, incepand cu ora 10.00, vor participa la oficierea Sfintei Liturghii, dupa care, in final, Corul "Preludiu" va sustine un recital.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri