Căutare Live

Fin.ro va propune „500 de locuri unice: Calatorii pentru o viata!”

Din 27 mai, Fin.ro iti recomanda cele mai frumoase 500 de trasee de vacanta, prin intermediul noului proiect editorial „Calatorii pentru o viata: 500 de locuri unice”, o mini-colectie marca National Geographic realizata impreuna cu editura Litera. Aparitie editoriala cu succes mondial, cele 4 volume ale colectiei vor fi disponibile in fiecare vineri impreuna cu Fin.ro.

Destinatiile sunt selectate de Keith Bellows, redactor-sef al celebrei reviste ,,National Geographic Traveller", pe baza propriilor experiente de calatorie. ,,Fin.ro" isi provoaca astfel cititorii sa aleaga din seria de calatorii care merita facute într-o viata pe cele care li se potrivesc, cu atat mai mult cu cat pentru fiecare dintre acestea exista si ponturi privind ceea ce ar trebui facut sau nu, ce ar trebui vazut odata ajunsi la destinatie sau care sunt cele mai bune perioade de vacanta. Adevarate ghiduri pentru vacante extraordinare, volumele oferite de Fin.ro includ trasee la pentru toate buzunarele de drumetii cu rucsacul in spate sau autostopul pana la cele exclusiviste.e 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbari cu tramvaiul.

Cele 120 de pagini ale fiecarui volum deschid calea unei fascinante aventuri a diversitatii, de la mersul pe bicicleta sau mountain-biking prin Transilvania, la croaziere pe Dunare sau in Mediterana pana la excursii de echitatie in Anzi sau safari in Africa de Sud. Niciun continent si nicio posibilitate de transport nu este exclusa. Alaturi de descrierea locurilor si a excursiei pe care vizitarea acestora o presupune, fie ca este vorba de o drumetie sau aventura extremea, fie ca este pe urmele unor scriitori celebri sau deliciului gastronomic, sunt prezentate pagina de pagina informatii extrem de utile privind durata calatoriei, cea mai buna perioda a anului pentru a o intreprinde si mijloacele de transport ce trebuie folosite alaturi de sfaturi legate de vestimentatie si comportament. La fel de importante sunt si adresele de site-uri web unde se pot gasi informatii suplimentare. Fotografii artistice, harti color, texte descriptive pana la cele mai mici detalii si mai ales sfaturile expertilor de la National Geographic - toate acestea fac din proiectul Fin.ro o desfatare editoriala care nu trebuie ratata.

Primul volum al colectiei va rasfata cu topul celor mai frumoase 10 panorame pe care le puteti admira din ascensor, daca veti vizita Turnul CN din Toronto, Empire State Building din New York sau Turnul Taipei 101 din Taiwan.

Primul volum al proiectului „Calatorii pentru o viata" costa 14,99 lei si se distribuie cu editia de vineri, 27 mai, a Fin.ro.

"Calatorii pentru o viata" este un proiect editorial al celui mai popular cotidian de afaceri Fin.ro, dupa Marea Enciclopedie a Statelor Lumii, Marea Enciclopedie a Cunoasterii, Marea Istorie Ilustrata a Lumii si Descopera Lumea. Pe langa acestea Financiarul a oferit cititorilor sai deopotriva literatura de business si de intelegere a relatiilor politico-economice internationale: "Gandeste ca un campion" si "Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat", "Putin si noua Rusie". Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a Intact Media Group.

A1.ro iti recomanda azi filmul "Thor - 3D"... Valentin Uritescu, debut literar la Bookfest...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri