Mii de oameni participă la festivalul "Smart Folk You Florian Pitiş"

 

Muzică folk şi o mare de oameni, la un eveniment care a devenit tradiţie.Este vorba despre festivalul "Smart Folk You Florian Pitiş", care a început în forţă, ieri, la Vama Veche.

Sute de tineri au trăit din plin momentele artistice, au dansat şi au cântat împreună cu trupele de pe scenă.

Artişti şi spectatori au devenit un singur suflet şi un singur glas. A fost efectul muzicii celor de la Viţa de Vie, ce a deschis show-ul la "Smart Folk You Florian Pitiş" - festivalul ce electrizează Vama Veche.

"În Vamă e cel mai şmecher, cel mai cool, sunt oamenii cei mai adevăraţi şi atmosfera cea mai, cea mai şmecheră", spune două tinere puse pe distracţie. 

Voia-bună şi entuziasmul au atins cote maxime printre vamaioţi. În timp ce unii s-au mulţumit să aplaude, alţii s-au costumat şi au animat atmosfera. 

"In Vamă, concertele rock sunt o traditie, se tineau cu pitis... nu e acelasi farmec daca nu esti in vamă", spune un alt petrecăreţ.

"E foarte mişto şi nu mă aşteptam să fie conexiunea asta dintre persoană şi câtăreţ. Mai ales că eu am fost destul de des la concrte, pt ca tatăl meu e sunetist", spune încântată o altă tânără.

Cine a ratat prima zi a festivalului, mai are la dispoziţie două seri de muzică şi distracţie. Şi poate începe chiar de azi, când vor urca pe scenă Iris şi Cristi Minculescu, Zoia Alecu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Citește mai mult pe Observator.tv!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe