Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Petrecerea de Halloween de la cetatea Sighişoara. Străinii, vrăjiți de legendele cu vampiri sau strigoi

Străinii sunt fascinaţi de Halloween şi de legendele cu vampiri sau strigoi. Evident, ţara noastră este pe lista preferinţelor. Americanii au prins gustul petrecerilor în Transilvania, iubesc mitul contelui Dracula, în plus, se dau un vânt după mâncarea tradiţională românească.

Aseară, s-au distrat la cetatea Sighişoara. Au făcut fotografii cu un vampir şi au fost provocaţi să. se transforme în vârcolaci şi să urle la lună. Cu o salbă de usturoi la gât, oaspeţii de peste hotare sunt gata de petrecere.

Dar mai întâi sunt invitaţi la masă, că doar pofta de distracţie este mai mare pe stomacul plin. Apoi dau o tură pe la open barul cu dulciuri decorate ca de Halloween, cum ar fi brioşele cu cruci sau tartele însângerate.

Oaspeţii au fost apoi provocaţi să se transforme în vârcolaci. Cine a răcnit cel mai tare la lună a câştigat. Nu au lipsit nici scenele desprinse din filmele horror. Este înmormântat un om care s-a transformat în vampir. Recuzita: un coşciug şi lumânări.

Ritualul le-a pus oaspeţilor imaginaţia la încercare şi a fost ocazia perfectă pentru fotografii. de groază. La petrecerea de la Cetatea Sighişoara au fost în jur de 70 de turişti din toate colţurile lumii.Călătoria prin România se va încheia cu o vizită la Castelul Bran.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro